Bli medlem i Demokratibygget

Vill du vara med i Demokratibygget och tillsammans med oss stärka barn och ungas demokratiska kompetenser? Demokratibygget är en politiskt och religiöst obunden ideell förening.

Vår vision är att varje individ ska vara rustad med kunskaper och förmågor för att tillsammans med andra vilja ta en aktiv roll i utvecklingen av vårt demokratiska samhälle. Ett samhälle där alla människor oavsett bakgrund respekteras och uppskattas, har makt och inflytande, möjligheter och framtidstro.

Föreningen Demokratibygget välkomnar alla som delar vår vision.  Föreningen är öppen för individer som delar vår vision och medlemskapet är kostnadsfritt. Vi erbjuder dig möjligheten att utbyta idéer, verktyg, kontakter och nätverk inom demokratiområdet.

Vill du vara med och bygga demokratin? Bli medlem i föreningen genom att fylla i formuläret.  Kontakta info@demokratibygget.se om du vill veta mer.

Som medlem får du bland annat:

  • Nyhetsuppdateringar från Demokratibygget
  • Inbjudan till seminarier inom demokratiområdet
  • Tips om material och litteratur kopplat till utveckling av demokratiska kompetenser

Medlemskapet är kostnadsfritt.

Vi välkomnar frivilliga donationer och bidrag som går till att stötta vår verksamhet. Bankgiro 5174-0124 eller Swish, nummer 123 0637967. Ange "Donation" på betalningen.

Genom att anmäla mig som medlem i Demokratibygget, samtycker jag till att få nyhetsuppdateringar och annan information från föreningen. Vi för inte uppgifter vidare till tredje part. Du kan när som helst kontakta info@demokratibygget.se och begära att uppgifterna raderas.

Medlemsansökan

* indicates required